Det snöar

                                                                     Hej
 
 
 
 
 

Jo det faller små lätta vita flingor ute.Måtte dom nu få ligga kvar.Det ska vara lite snö nu när det snart är den 1a advent.Har ni börjat få upp lite stjärnor där hemma nu?Jag har ju oxå smygstartat här hemma,men det är lite kvar.Sjukdom som kom ivägen..men idag känner jag mig lite piggare :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nelly sitter och väntar på att storasyster ska komma.Vi har laddat med hennes favoritmat,Tacos.T jobbar hela helgen så det blir bara jag och mina tjejer.Behöver verkligen få in lite grönt nu i mina fönster,små söta enar står på listan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vad ska man säga.Jag med mina skyltar,kunde inte låta bli att pyssla ihop en nu till jul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu skuttade Nora in genom dörren,äntligen är hon här igen.Imorgon ska hon få välja ut vilken stjärna hon vill ha i sitt fönster,antar att det kommer bli en liten shoppingtur.Inte mig emot,är eländigt trött på att sitta inne.I vinter kommer jag att pälsa på mig ordentligt för sjuk tänker jag inte bli mer.
 
 
 
 
 
 
Ha en fin kväll
 
 
 
 
 
Kram

Sjukstuga

                                                Hej
 
 
 
 

Hoppas allt är bra med er.Jag har lyckats åka på nått så tråkigt som urinvägsinfektion.Aj aj så ont det gör,tänk att många kvinnor får det här jätteofta.Jag skulle aldrig stå ut.Så nu vet ni varför det råder lite bloggtorka här inne.Återkommer så fort jag blir bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tills dess,ha det fint.Kram!

Hallen

                                                                   Hej
 
 
 
 

Ja nu så är vi faktiskt färdiga med våran hall.Vi kämpade på hela dagen igår för att få det klart.Så skönt att äntligen ha en hall igen och slippa ha alla skor och jackor överallt i huset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni säkert ser så va vi tvugna att göra en ny lucka i golvet.Den går ner till grunden och alla rör.Jag ville flytta på luckan men det fick vi inte göra.Så kan det bli när man köper ett äldre hus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det blev ett litet bildhav så här på morgonen.Nu ska jag fixa frukost,härliga Lördag :)
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram