Kycklinggryta med Dijonsenap
Du behöver:
Kycklingfilé
Bacon
Grädde
Creme freiche
Salt & peppar
Dijonsenap
Soja
Champinjoner
Röd paprikaPersilija
Tillagning:
Börja med att skära kycklingfilen i skivor. Stek och krydda med lite salt peppar och grillkrydda. När dom har fått färg kan du tillsätta bacon. Medans det steker, skär paprik och champinjoner. Tillsätt paprikan & champinjoner. Stek tills dom blir mjuka. Tillsätt därefter 3 dl grädde, en creme freiche, 2 tsk dijonsenap och smaksätt med persilija, salt & peppar. Smidigt och gott!!
Nu bär det av till skolan och hämta Nelly, tar typ 5min att gå, så skönt att ha hennes skola så nära. Fast jag har fotfarande inte helt vant mig vid att hon är borta så länge på dagarna. Men hon trivs och det är ju huvudsaken ♥
Ha en fin dag/Kram