En hotellnatt i Jkp

Hejsan
Hoppas allt är bra med er. Själv har jag en rungande huvudvärk idag. Men kikar ändå in här för att visa er lite bilder från helgen. Vi lämnade först av mamma på Skavsta och körde sen mot Jönköping för en natt på Vox. Så sjukt egentligen, mamma landade i Polen innan vi hann till Jönköping.
 
 
När vi kom fram så satte vi oss på Bryggeriet och åt deras goda Ceasarsallad till lunch.
 
 
Vi hade tur som fick vårt rum lite tidigare. Efter att ha varit vaken sen kl 12 på natten och kört länge, var det underbart skönt att ta en dusch och sova några timmar.
 
Man kunde se den fina utsikten genom ett stort glasfönster från duchen. Ja eller så kunde man ju självklart dra ner en rullgardin oxå.
 
 
Ensamtid firas självklart med bubbel.
 
 
 
Syster hade tipsat om maten på Twin City. Jag körde på en klassisk Spagetti Bolognese och T år en pepperbiff som smälte i munnen. Ghha så god den var!
 
 
 
Bästa frukostbuffen jag sett.
 
 
 
Efter frukosten passade vi på att strosa runt och shoppa lite innan vi for hem.
Köpte bla denna stora vas på Fabriken av märket Cooee.
Kommer leva länge på vår myshelg. Vi försöker att åka iväg helt själva en gång om året, brukar bli en natt i Jönköping eller Växsjö så vi har närma hem. Tror man behöver det ibland, särskilt vi som alltid jobbar om varandra.
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 
1 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Oh vilket fint hotellrum :)

2 Jessica Högberg:

skriven

Oj oj så mysigt. Klokt att unna sig sånt!

3 Veronica Wallgren:

skriven

Vilken underbar utsikt från rummet!

4 Lili:

skriven

Vad fint det ser ut och härlig utsikt! Skulle du rekommendera det hotellet? Ska nämligen till Jönköping själv om ett par helger.

Svar: Har testat 3 olika hotell i Jkp, måste säga att detta var det bästa =)
Anna

Kommentera här: