En sommarkväll

 
 
Igår blev det inget bloggande,fick ta igen mig efter våran kväll med våra vänner.Vi struntade som sagt i grillningen och körde lite plock i sommarvärmen istället.Gjorde bla en sallad på kyckling,rödlök,tomater,gurka,blandsallad,bulgur och soltorkade tomater namnam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna visade mig en jättesmidigt och gott recept på kyckling,blir som en panering.Blanda två ägg,häll i baslika,rosmarin salt och peppar och persilja.Lägg i kycklingen så den blandas väl.Vänd i kycklingfileerna i riven permasanost och stek på låg värme.Så sjukt gott,till det serverades en kall sås.Kommer jag garanterat att göra fler gånger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi spelade både volleyboll och det klassiska kubb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite efterrätt på altanen,som Anna också hade med sig och gjorde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Höll på att sluka hela innan jag fotade som ni ser.Det var blandade bär,kesella med citrussmak och krossade digestivekex.Så enkelt,friskt och gott i värmen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
T ville ha ett kort där jag såg "normal" ut.Hahah klart jag bjussar på det.Vi tjatade,sjöng med i låtar och smuttade vin till sent på småtimmarna.Härliga sommarkvällar som tyvärr snart är slut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Danskorten med den obligatoriska luftgitarren behåller jag för mig själv ;)
 
 
 
 
Imorgon har jag bokat tid att fixa barret igen.Ska sätta in nytt hår från Rapunzel,jag tog bort mitt för några dagar sen och oh my vad jag saknar mitt långa hår.Ska bli så skönt att bli lite ompysslad.Nu ska jag hoppa in i duschen,har precis storstädat hela huset då det är lite svalare idag.Skönt det om man nu får säga så,känns nästan som jag ska smälta i värmen som vi haft.
 
 
 
Ha en fin dag/Kram