Fondvägg

Jippie,T är iväg och hämtar limträbalkar som vi ska ha när vi river väggen.Snart kan renoveringen börja(imorgon).Jag ska strax börja förbereda lite här hemma.Vi kommer att flytta upp en del av soffan,och ha Nellys rum som vardagsrum så länge.Kommer att bli lite trångt men så får det bli.

Äntligen ska det ske,som jag har längtat.
Nu kan jag ju inte låta bli utan att leta efter inspiration till vardagsrummet.Jag har i huvudet hur jag vill ha det.En fondvägg ska det iaf vara vid matbordet.Evigt trött på tygtavlan där.Sen ska resten av väggarna vara kritvita.

Bara älskar dessa två tapeterna!
Jag är rätt säker på vilken T kommer hissa och dissa.Vi får se,jag är kär i båda;)
Nu måste jag börja plocka.

Kram

Limekyckling


Hej,dagens middag kommer här.En favorit hos barnen.

Limekyckling

4st kycklingfileer
1krm svartpeppar
1/2 lime
1dl vatten
2dl creme fraiche
1tsk soya
1msk honung
1 kycklingbuljong(flytande)
Persilja

Dela och stek kycklingen,salta och peppra.Jag har grillkrydda på oxå.
Vispa ihop vatten,creme fraiche,buljong soya och honung.Häll över såsen och dela limen och pressa ur saften.Låt puttra och stö över persilja.

Servera med jasminris och sallad eller grönsaker.

Jättegott!

Förskola och skola


Hej,vilken dag jag haft.Börjar med att visa vad som kom med posten idag.Xlash är en ganska ny sak men tydligen väldigt populär.Man smörjer ett lager längst övre fransraden en gång om dagen och på 3veckor så ska ögonfransarna ha växt till sig ordentligt och blivit mörkare.Det sista vet jag inte om jag köper riktigt.Inte ens när jag testat att färga fransarna har mina blivit mörkare.

Men upp till bevis,jag kommer att fota fransarna innan och efter att jag testat ett tag.Testa måste man ju!!

Började min dag tidigt,redan innan skolan började var Nora och jag där på utvecklingsamtal.Allt lät jättebra och hon klarar skolan bra.Blev bara lite full i skratt när läraren säger att Nora gör små listor.Listor över vad hon ska göra i skolan,som hon sedan bockar av eftersom.Undra vem hon kan ha fått det ifrån;)


Slutade jobba vid 2idag och kl5 skulle vi vara på Nellys dagis för lite gårdsfest.Fick bli pizza till middag,smidigt och gott.


Fika måste man ju ha med och filt.Packade i min väska från Jtp-design,bra till mycket.


Jag har en massa kort från dagen,men kan inte lägga upp mer bilder när det är andra barn med.Man vet ju inte vad föräldrarna tycker.Nelly lekte och hade jättekul med sin kompis Ella.Vi kommer snart att planera en lekdag för dom små.Dom har inte lekt på hemmaplan än:)


Tycker det är mysigt på Nellys förskola,på ena sidan av gården är det som en liten miniskog.Varit en lång men rolig dag tror jag tar med lillan upp och lägger mig snart.

Kram