Betakaroten

Nu när det bara är några dagar kvar tills vi reser har jag börjat knapra Betakaroten igen. En sak har dom verkligen hjälpt mig med och det är att få bort mina pigmentfläckar i ansiktet.
Efter att jag fick Nelly och låg i solen en stund när hon sov middag, gick jag in på toaletten. Det var ingen vacker syn ska jag säga. Jag hade en stor mörk mustach och fläckar i hela pannan
Hade ju blivit varnad att inte sola när man ammar och har en massa hormoner i kroppen. Men lyssnade inte riktigt då jag aldrig bränt mig eller nått.
Nu vet jag ju inte om det säkert är dessa tabletter jag äter på sommrarna som hjälpt.
Men eftersom det har blivit så mycket bättre så tänker jag fortsätta att knapra dom.
Mer om Betakaroten finns att läsa i detta inlägget - HÄR
 
Snart dags att lämna hemmet och åka iväg på några timmars jobb.
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Nellys rum

Sådär, knäppte lite nya bilder på Nellys rum. Så skönt när det är utrensat och nystädat.
 
 
 
Kurasängen hänger med än och hennes lilla kök. Sen när hon tröttnat så blir det nog en vanlig säng och ett litet skrivbord där köket är nu.
 
 
 
 
 
 
Jag ska snart ge mig iväg på ett möte, sen blir det jobb för min del. Dom här förmiddagarna nu fram till Midsommar kommer mest bestå av tvättning och packning inför resan. Som tur är så är jag ledig på Torsdag, då kan jag fixa med allt det sista innan vi åker. Vi lämnar Vetlanda kl 11 på Midsommar så har vi god tid på oss upp till Landvetter.
 
 
 
 
Vädret ser ju lovande ut i Bulgarien ♥
 
 
Ha en fin dag/Kram
 

Drippelidropp

Uscha vilket regnväder det är som har dragit in. MEN om man nu ska se lite fördelar med det, så är det att man får lite mera gjort.
Idag har Nelly och jag rensat i hennes rum. 2 stora svarta soppsäckar blev det med nallar bla, som ska skänkas och hela 4 röda soppsäckar med gammalt krafs (Mc Donals saker bla) .
Och är det dåligt väder så får man tälta i köket om man vill. Jo lite förelar finns det allt, och än är det ju inte semester.
 
 
Förra helgen däremot var det fint. Vi hade en supermysig dag/kväll/natt nere vid sjön.
Ja som ni hör så blev det ganska sent. Vi firade 2 nyblivna 40åringar och bjöds på både mat och lekar. Tog inte så mycket bilder som jag egentligen hade velat.
Men det var så mycket nya bekantskaper och alla vill ju kanske inte bli utlagda på bloggen.
 
 
Nu har vi myst ner oss med en Pippi film. Nelly säger att hon vill slänga ut pappsen och ha tjejkväll. Blir så full i skratt och glad att hon uppskattar våra små tjejkvällar. Men ikväll får pappa vara med, det är ju han som står för kvällens goda. Räk och kräftsallad mm så gott det ska bli.
Och har ni någon bra skräckis ni vill tipsa om så vore jag tacksam. Har plöjt skräckfilmer nu, så snart tror jag inte det finns några bra kvar..
 
Kram på er/Anna