Glossybox

Hej på er
 
Igår fick jag hem min första Glossybox, ni har säkert hört talas om det. Varje månad får man hem ett litet paket fyllt med allt från nagellack, smink, hårvård eller hudvård mm. Jag är jättenöjd med min första box.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kom även våran blandare och fönster till köket hem. Fönstret som vi har nu ska bytas ut mot ett liggande. Gillar att blandaren är rak och enkel, Garda 111 heter den.Tror ni att snickaren dök upp igår? Svar nej, tycker det är rätt dåligt att dom inte ens kan höra av sig. Får se när han behagar dyka upp.
 
 
Ha en fin dag/Kram

By Lassen

När jag fastnar för något så har jag svårt att släppa det. Just nu så suktar jag efter den 4-kantiga ljusstaken och den lilla kubskålen från By Lassen.
 
 
 
 
Danskarna dom kan verkligen sin sak när det gäller design, enkelt och smakfullt. Med andra ord saker som man inte tröttnar på.
 
 
 
 
 
Skulle verkligen passa finfint till den nya köksön. Men till det priset så måste jag nog övertala en viss man här hemma..
 
Sitter och väntar på att snickaren ska dyka upp. Han skulle komma igår på förmiddagen eller idag. Men på nått sätt så känner jag på mig att han inte kommer dyka upp. Varför vet jag inte, en känsla jag har bara. Men håll tummarna, för hela arbetet stannar ju upp om han inte kommer!
 
 
Kram Anna

Kök Del 3

Hej
 
 Har ni haft en fin helg? Ni som följer mig på Instagram vet ju redan lite om min helg. I Fredags var vi några från jobbet som träffades och åt gott ute. Lördagen tillbringade vi med svärmor och hennes sambo, vi grillade och tittade på när Måns kammade hem hela skiten. Det blev ju en riktig rysare.
 
 
Min kaffebryggare har kommit och jag är så nöjd. Nu står brödrosten och blendern i samma märke på listan. Hmm är det inte Morsdag på Söndag?
 
 
 
Vi har kommit så här långt i rivningen nu. Mer kan vi inte riva innan järnbalkarna har kommit.
 
 
 
 
Det blir så himla bra det här. Bort med den mörka trappen som har varit så inbyggd. Det blir mycket ljusare såhär. Panelen däremot...det blir ju lite extra jobb om vi ska sätta gips hela vägen upp i trappen med. Tanken har faktiskt slagit mig om man kan måla den väggen med Kalklitir. Antingen så kommer det se jättekonstigt ut, eller så kan det bli jättehäftigt.
 
 
 
 
 
Bild tagen från trappen. Man kan se köket hallen och vardagsrummet nu. I like!
 
 
Idag är jag hemma och vabbar, händer sällan. Men T har ont så jag tar hand om Nelly idag. Har ni några tips på smidiga maträtter så tar jag hemskt gärna emot tips. Det är liksom pulvermos, köttbullar,makaroner, falukorv som gäller här, ja när det inte går att grilla då förstås.
 
 

Ha en fin dag/Kram