Rapunzel

 
 
 
                                                                    Hej
 
 
 
 
 
 

Idag har jag varit och lyxat till det lite hos frisören.Testade att sätta dit hårförlägning med tejp.Gick ju hur fort som helst att sätta i och det känns inget alls i hårbotten.Igår passade jag på att slinga mitt egna så att det inte ska bli värsta utväxten direkt.Använder alltid samma slingmedel, nämligen den här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hua mina naglar behöver verkligen klippas ner,måste boka in en tid till det pronto!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En före bild på mitt tunna hår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och en efter bild,det känns lite ovant med allt detta hår.Men så skönt att slippa hålla på med clipsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade beställt hem 8 paket med färdigtejpat hår från Rapunzel plus att jag hade mer hemma på träns.Det gick bara åt 4 paket.Och jag som var rädd att jag hade för lite så det skulle bli jättetunt.Men nu har jag ju till en omgång till :)
 
 
 
 
 
Egentligen så kan man ju sätta dit sånt här färdigtejpat hår själv,men jag vågade inte riktigt testa.Sen så klippte vi ner det och skar lite i kanterna för att det ska se mera naturligt ut.
 
 
 
 
 
 
 
Just nu så tog jag en paus och smuttar på lite vitt.Jag håller på att packa för fullt för imorgonbitti bär det av mot Stockholm och sen vidare till Åland.Oj vad kul vi ska ha bästa vännen och jag.Har sett fram emot det här rätt länge nu.Nä nu måste jag sätta fart,tänkte bli klar så att jag kan bädda ner mig i sängen och kolla på Berg & Meltzer i Amerika.Älskar Carina Berg ♥ (sen måste jag göra mina "rumpövningar" med, ajajaj)
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Weber

 
 
 
                                                                        Hej
 
 
 
 
 
 
 

Som vanligt när det är nattvecka så blir det lite sämre med uppdateringar här inne.ILördags firade vi T och han fick öppna sina paket när han kom hem på kvällen.Det var inte lätt att komma på nått att köpa till han,men vi lyckades jag och girlsen.Grillmästarna nästa!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jättepaketet innehöll en sprillans ny Webergrill som jag smidigt beställde hem från Ica Maxi.Sen köpte jag till skyddet och...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ett extra galler, som ger lite mera plats på grillen.Det finns ju hur mycket fina tillbehör som helst att köpa till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns i många olika färger och modeller och trots att den fanns i vit (gräddvit) så valde jag ändå en svart.Synd bara att vädret bjuder på spöregn, jag som ville att han skulle testa den ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag ska vi tacka av en arbetskompis på jobbet så natten bjuder på både tårta och paket.Kan med all säkerhet säga att hon inte kollar min blogg så här kommer en bild på paketet som hon ska få.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En salig blandning med "tants" alla favoriter från bolaget,lite champagneglas,nötter och choklad.Blommorna köpte jag först idag så att dom ska hålla sig fina längre.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 

Frontrow

 
 
 
 
 
                                                                  Hej
 
 
 
 
 
 

Idag har Nelly och jag sprungit runt på stan.Det är bara vi hemma för T jobbar och Nora är med sin syster som ska söka till Idol nere i Malmö.Håller både fingrar och tår att hon går vidare.För talang och sångröst det har hon.Iallafall så har jag köpt paket från oss arbetskamrater till en blivande penisonär som lämnar oss nästa vecka på jobbet.Hoppas hon blir glad,någon annan som är glad det är jag de.Igår var min syster och hennes familj här,vi firade att barnen har fyllt år.Jag tänkte inte alls på att jag också har fyllt år och blev så otroligt glad när syster köpt ett så fint paket till lilla mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En sprillans ny plånbok som jag aldrig i livet hade unnat mig för det priset annars.Den är så himla bra för man får plats med mobilen i den.Plånboken kommer från Frontrow living och jag bjussar på mig själv med kameran i bilden ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är ju självklart lite trist att T jobbar hela sin födelsedag.Men ikväll när han kommer hem så ska vi fira med smörgåstårta,paket,bubbel och....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hans favorit Napoleonbakelse.Köpte bara en till han och Nelly för det är verkligen inte min favorit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste bara tipsa om denna grillsåsen som vi testade idag.Den är verkligen jättegod.Nelly fick bestämma maten idag så det blev kammben med majskolvar,strips och den här såsen.Den kommer finnas på vårt bord ofta här i sommar till just grillat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi nog ta på oss och gå ut medans solen är framme.Sen ska vi göra det lite kalasigt här hemma tills T kommer hem.Ikväll ska jag testa ett nytt vin som är rött,får se om det får bra betyg.Underhållningen får Gladiatorerna stå för.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram