Fredagslunk

 
 
Hej
 
Har ni fått någon Fredagsfeeling än?Själv sitter jag as we speak med fossingarna i ett varmt bad.Älskar fotbad och har det ganska ofta.Är nog nästan mer petig med fötterna än händerna =)
Idag har det storstädads och bäddads rent.Täcke,kuddar allt åkte ut på vädring medans jag tvättade.Längtar nästan till sängen.
 
 
Kvällen blir lugn då jag inte har känt mig så pigg på sista tiden.Nora har länge försökt få mig att titta på serien Pretty little liers.Nu när jag har varit sjuk så har jag helt tappat greppet.Fullständigt plöjer igenom alla avsnitten och är redan inne på säsong 2.Måste ju få reda på vem mördaren är och den mystiska A.Fortsättning följer ikväll,kan inte sluta...
 
 
Ha en fin Fredag där ute /Kram

Liten blir stor

 
Skrev ju för ett tag sen att Vetlanda posten skulle komma hem till oss och göra en intervju.Trodde det skulle bli ett litet repotage,men pang så var vi på första sidan.För att läsa repotaget kan ni klicka här.
 
 
 
Hade först inte tänkt dela med mig av det,för dom gjorde även en liten filmsnutt.Här snackar vi äkta, riktigt bräkande smålänska.Lena Ph släng dig i väggen...fy så jag låter!!
 
 
 
Idag ska jag gå till min gammla högstadieskola och få information för alla som ska börja 7an.Tänk att min "lilla" flicka ska börja där snart.Kan inte fatta det än,känns ju som jag gick där igår  =)
 
 
Ha en fin dag/Kram

Asiatiska smaker

                                                
                                                 
 
 
Hej på er
 
 
Hoppas allt är bra?Själv känner jag mig inte så pigg,men vad jag förstår så är jag inte ensam.Tycker var och varannan människa är sjuk.Hallå Vabuari liksom.Men vad passar inte bättre än en tävling för att pigga upp lite.Nu har ni chansen att vinna denna kokboken med Asiatiska smaker.
 
 
 
 För att vinna måste ni bara svara på denna frågan /Nämn två viktiga ingredienser i många asiatiska rätter?
Ni har två veckor på er.Lycka till!!