Ljusslingor

 
                                                            Godmorgon!
 

Underbara helg som är så välkommen.Nelly och jag har ätit bacon&ägg frukost och myser nu framför brasan.Dockskåpet har burits ner så lite lek ska det bli.Ljusslingor kan jag inte få nog av.Det lyser så fint när det är mörkt ute.
 
 
En till fejka med en liten ljusslinga på batterier vid brasan.
 
 
 
Sköna värmen sprider sig i hela kroppen.
 
Idag ska det handlas lite mera paket till adventskalendern och så självklart paketet till Tjernobyl barnen.Sen har jag inget mera planerat.Bara ta dagen som den kommer,så skönt.Ute har det faktiskt blivit lite vitt.Inte mycket snö men det lilla som har kommit lyser upp så fint.
 
Ha det bra
 
Kram

En stund för mig själv

 
                                                               Hej!
 

Barnen är lämnade på skola och dagis så jag passar på att njuta lite av ensamtiden jag har.Köpte med mig en tidning hem med en massa julinspiration.I like!
 
 
 
Jag ska snart kicka igång denna dagen med.Plocka dona och fixa lite,till middag så blir det en favorit Flämtande uttern...ja vilket namn:)Receptet finns under kategorier Mat.Har ni inte testat det ännu så gör det.Så gott!
 
 
 
Två dagar kvar att jobba.Jag räknar ner för nu vill jag ha helg.På Fredag när jag är ledig så ska jag iväg och fixa lite paket.Det är Kyrkan som Nora sjunger i som ska ha en insamling.Alla tar med sig en julklapp med:
 
* Ritblock & kritor/pennor
* Kramdjur
* Godispåse
* Tvål
* Schampo
* Tanborste & tandkräm
 
Paketen skickas sedan till barnen i Tjernobyl.Det är nyttigt att våra barn får lära att det finns barn där ute som inte får några julklappar alls.Och att vi ska hjälpa dom som har det svårt.Man får försöka så gott man kan.Jag hoppas att det blir en hel massa paket till dom små barnen.
 
Ha en fin dag
 
Kram
 
 

Stjärnor som lyser

                                                          Hej!
 

Vi har precis lämnat av Nora i skolan.Vilket väder vi har!!Det hat regnat sen i Söndags nu och verkar inte vilja sluta heller.Men mitt i det gråa och trista så har jag fått upp mina stjärnor i fönstrena.Tända ljus en brasa som sprakar och stjärnorna som lyser,ja då har jag det rätt bra ändå.
 
 
 
 
Älskar Venturas fina stjärnor.Det var förresten en av dom som gick sönder gahhh.Efter många om och men så blev det en hängande variant i vardagsrummet.
 
 
 
 
 
 
 
 
Den nya på fot hamnade i köksfönstret.Dom ger ett så fint sken och dom lyser vitt.Kan bli tokig när stjärnorna lyser gult.
 
 
 
Denna vecka jobbar jag eftermiddag/kväll så det är inte mycket man hinner med.Vardagen består mest av att hämta lämna laga mat osv.Men jag har ju Fredagen att se fram emot då jag är ledig.I helgen ska det bakas lussebullar för nu har lilla mammsen köpt på sig en massa saffran.Det är som hon säger tradition att hon handlar och jag bakar till oss båda.
 
 
Ha en bra Tisdag
 
Kram