Julgran & Lussebullar

 
Granen står så grön och grann i stugan...
I Söndags hade vi en riktig mysdag med våra vänner. Vi åkte ut i skogen på Granjakt (med tillåtelse) grillade korv och bara njöt av den friska luften.
 
 
 
 
Doften av gran är helt magisk.
 
 
Lilla Nelly valde ut en liten minigran till sitt rum, som hon sen förvandlade till en Discogran med kulor i alla möjliga färger ♥
 
 
 
Lussebullar, knäck, julgodis, glögg, julfilmer. Man bara måste älska det!
 
 
 
Mitt recept på Lussebullar med mandelmassa hittar ni här.
 
 
 
 
Iår fuskades det lite, jag köpte en limpistol och satte ihop huset med.
 
 
 
 
Har ni smakat? Tänkte testa den med lite annat Julgottigt ikväll till Julkalendern. Är helt hooked på årets Julkalender, den bästa på länge om ni frågar mig.
 
 
Imorgon äntligen kommer Rörmokaren hit och ska montera upp lite möbler. Åhh så spännande, jag har ju inte ens sett alla saker vi beställt mer än på bild.
 
 
Kram på er/Anna

Pizza & Marshmallows

Ikväll skulle jag gå på Julbord och Bowlat. Men kände att jag fick ställa in det, så tråkigt. Har verkligen sett fram emot det jättemycket. Men vi är inte helt återställda än, och i går var det Ts tur att åka på kräksjukan.
 
 
 
Nu har jag iallafall sanerat huset, det doftar Klorin blandat med Nytvättat.
OCH jag tänker göra det bästa av kvällen ändå. Nelly och jag har bäddat med Luftmadrassen framför Tvn vid brasan. Vi ska mumsa hämtpizza, titta på filmer och grilla Marshmallows i kakelugnen.
 
 
Kommer sova gott inatt till brasans sprak ♥
 
 
Ha en fin kväll/Kram