Tipi tält

                                                   
 
 
                                                                   Hej
 
 
 
 

Äntligen har Nellys efterlängtade lilla tält kommit.Det är så fint så hon får gärna ha det i vardagsrummet.Gissa om vi leker indianer här hemma nu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tältet var hur smidigt som helst att sätta ihop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I sommar kanske vi kan leka indianer ute i trädgården.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ropar T att det är middag,dax att sluta ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Lite nytt

                                                                    
 
 
                                                                    Hej
 
 
 
 
 

Vilken härlig dag jag hade igår tillsammans med mina tjejer.Vi var i Jönköping hela dagen och strosade runt,shoppade och fikade.Måste säga att det är ju lite kul att dom båda delar mammas intresse.Är som små änglar i affärena.Jag hittade en massa saker men just den hyllan som jag skulle köpa på Ikea var självklart slutsåld,men kommer in i Mars.Istället så blev det en Expedit till Nellys rum.Hon är överlycklig för på den ska hon få ha sin alldeles egna Tv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos Granit och Lagerhause hittade jag lite lulllull som jag skulle haft i min hylla.Får snällt vänta tills den kommer in i lager igen.Vill ju fixa NU!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inne på Hm hittade jag en ny väska och lite nytt smink.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen handlade vi lite nya kläder och annat smått och gott inne på Body shop.När vi kom hem så skruvade jag ihop Nellys hylla och efter det så blev det Tacos och Mello.Vi har det ganska bra även när T inte är hemma,jag och tjejerna.Artisterna som gick vidare igår gissade jag rätt på redan innan jag hörde låtarna...
 
 
 
 
 
 
 
Idag ska jag bara hjälpa min mamma med en sak.Sen tänkte jag att vi ska ta en promenad i skogen.Känner verkligen att vi behöver lite friskluft.Man får passa på när det inte regnar och blåser som det gör för jämnan nu.
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Schlager

                                                                 
     
                                                                      Hej
 
 
 
 
 
 
 

Jag välkommnar helgen som börjat bra med en vinst till Sverige.Det hör inte direkt till vanligheterna att jag tittar på hockey,men ibland så.Bra spelat!!Barnen är nöjda och glada,idag slog jag till och köpte små Fredagspaket till dom.Tyckte dom förtjänade det ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nora fick ett glittrigt skal till sin telefon och Nelly en tuggumimaskin.Såg först efter att man måste lägga i en krona för att få ut ett tuggumi.Så Nelly har nu gått och blivit tuggumiförsäljare.Pengarna hamnar under maskinen,lite som en spargris.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kunde inte låta bli att klicka hem detta vin från Systembolaget.Schlager Prosecco ett vitt vin som passar bra till en Mellokväll.Får se om jag korkar upp det till morgondagens Mello eller om jag väntar till T och jag kan se den ihop.Han har sin jobbhelg denna helgen och var verkligen jättehappy över att missa Sverige-Finland.Det lär ju inte bli roligare nu på Söndag.Stackars älsklingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mikrofonens on/off knapp.Passa på att beställ innan det tar slut om ni vill ha en flaska.
 
 
 
 
 
 
Kvällen här har bara mys och Fångarna på schemat.Måste säga att jag är grymt sugen på en tidig kväll och en tidig morgon med ja kanske ett Ikeabesök?
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram