Snöyra

                                                                  Hej
 
 
 
 

Fler än vi som har drabbats av snökaos?Det är knappt så man vill gå ut i detta vädret.Jag har precis klivit upp efter min sista natt på jobbet skulle nog ha kunnat sova hur länge som helst.Huset är tyst,familjen har åkt till badhuset så jag får ju vakna till i lugn och ro.Kafe kaffe!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra helgen blev det ju inte så mycket mys för min del.Så idag minsann ska jag unna mig,försöker igen lite vin och räkor tycker jag att jag förtjänar.
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 

Tulpaner

                                                                       Hej
 
 
 
 
 
 
 
 
Här hemma känns det lite bättre nu.Förskylningen börjar försvinna efter en helg med en massa vila.Jag som sett fram mot denna helgen så länge.Jag får helt enkelt se framåt åt den kommande helgen.Igår kom snälla svärmor förbi med en bukett tulpaner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina krispga tulapner piggar alltid upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ladda för nattjobb och försöka vila.
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Corokia

                                                                     Hej
 
 
 
 
 

Jag hade planerat in en mysig Fredagskväll med mina tjejer.Unnat mig en flaska vin och räkor och lite annat gott.Men icke,nu har jag åkt på en dunderförskylning.Ska detta aldrig ta slut,måste ha världens sämsta immunförsvar.Idag hade jag tänkt ta med mig dom och hittat på nått kul.Eftersom jag är gräsänka hela helgen så måste jag bita ihop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten vit Pärlhyacint har fått komma in och sprida lite vårkänslor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och denna fina Corokia.Vissa tycker nog att den ser lite halvdöd ut,men jag tycker dom är jättefina.Ska ge mitt allt för att den ska överleva.En kräsen och svårskött liten växt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Små små gröna blad :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas nu bara att man kan få ha dom ifred ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag se vad den lilla madamen vill hitta på idag.Jag tänker mig att vi kan hyra lite filmer och köra campingnatt i vardagsrummet.Ska försöka "piggna" till med en dusch och några koppar kaffe.
 
 
 
Ser ni förresten att jag ändrat om här lite på bloggen?Det är inte riktigt färdigt än,ska få lite hjälp med det sista av en duktig tjej.
 
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram