Halloween

 
Hejsan
Idag kör vi som sagt lite Halloweenfirande. Är lite tråkigt bara för det känns som jag sväljer taggtråd just nu. Vaknade med lite ont i halsen som nu gått över till grymt grymt ont.
 
 
 
 
 
Skulle egentligen ha gjort en massa olika smårätter, men orken när man har ont..ghaa!!
 
 
 
 
 
Just nu är mitt lilla skelett ute på Bus eller godis med sin pappa. Vi kör bara hos släkten som blir så glada när hon kommer. Jag har lovat att hitta en lite spökligare film under tiden. Efter det ska hon få gå en spökjakt som jag gjort.
 
 
Bjuder på en suddig Instabild. Var hos frisören tidigare idag. Vi la en mörk botten och gjorde en ljusare toning i resten. Avslutade med att klippa en page.Nu behöver jag inte oroa mig för utväxt längre om man säger så :)
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 

Kura sängen

Hejsan
Som ni vet så har ju Nelly en Kurasäng sedan tidigare. När jag köpte till sänghimlen så var tanken att jag skulle bygga om hennes säng. Hon börjar ju bli större och slog i huvuet när hon satt där nere på madrassen.
Så voila nu är sängen ombyggd.
 
 
 
 
 
Har hängt en ljusslina runt och i själva sänghimlen, men den syns inte nu.
 
 
 
 
 
 
Sänghimlen hittar ni hos Ellos.
 
 
Nora och jag är själva hemma denna helgen och myser. T jobbar och Nelly är iväg med sina kusiner och myser på hotell. Igår hade vi en riktig myskväll, Nora och hennes pojkvän lagade Fajitas och efter maten släckte vi ner och kollade på en rysare.
 Kul att dom vill tillbringa en Fredagkväll med "tant".
 
 
 
 
Ett filmtips så här till Halloween.
 
Jag håller på att pyssla och göra det lite spökligt till Halloween som vi ska fira på Måndag.
Visar bilder på det sen.
 
 
Kram på er/ Anna

Lite smutsrosa

 
Hejsan
Nu kan det nog ha slagit över i huvudet på mig. Men på sista tiden har jag fallit lite för rosa. Inte någon chokrosa, utan mer åt det smutsiga grå hållet.
 
 
Älskar vaserna från Cooee, har ju den stora på matbordet.
 
 
Letade länge efter en kudde och filt i den "perfekta" rosa. Filten hittade jag tillslut på Hemtex.
 
 
I Lördags var vi på ett jättetrevligt 40 årskalas. Vaknade upp på Söndagen med frossa och feber, men idag känns det lite bättre. Tur att det har varit ganska lugnt på jobbet för jag har många dagar kvar denna veckan. Arbetar hela Lördagen med, sen så väntar en veckas ledighet. Ska jag bli värre så hoppas jag det kommer då.
 
Ska fota lite i Nellys rum snart, oxå där har det blivit lite nya saker. Men nu ska jag ta och fixa iordning dagens lunch som blir soppa med Falukorv & Potatis. Gott och smidigt i höstrusket.
 
 
Ha en fin dag/Kram