Köket Del 6

Lite nytt från köket. Vi valde att ta fram en bit av murstocken även här. Den är vit målad på andra sidan och det ska den bli här med. Vi har gipsat och spacklat det mesta, bara trappen kvar nu, phuu.
 
 
 
Jag använder mig av sån här dammbindning innan jag målar på färgen.
 
 
 
Igår var vi på Ikea och köpte bla köksbelysningen som dom hade glömt att lägga in i våran order. Sen blev det lite nya tallrikar och annat smått&gott. Är ju kul att ha lite nytt till köket :)
 
Ha en fin dag/Kram

Midsommar

 Hejsan
 
Lite seg bloggare här idag efter gårdagen. Vi firade en härlig Midsommar igår med fina vänner i deras nyköpta hus. Älskar deras hus och dess planlösning, kommer bli toppen när dom är färdiga.
 
 
 
Alla högg in och hjälptes åt med allt från mat till midsommarkransar. Lägg märke till deras nyrenoverade kök. Åhh vad jag vill att vårt med ska vara färdigt nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina systrar som är mina bästa vänner. Hoppas på att min syster också kan vara med nästa år. Vi har alla känt varandra sen vi var små och delar många fina minnen ihop.  Men nu snart drar vi alla iväg till Polen en vecka. Underbart!!
 
 
 
 
Dans runt midsommarstången, lekar, god mat och många skratt. Hoppas ni hade en trevlig kväll ni med, nu ska det mysas med familjen ♥
 
Kram Anna
 
 
 
 

Lindex

Hejsan
 
Nellys sommargarderob behövde sig en rejäl omgång med nya kläder. Hämtade ut paketet från Lindex idag till en mycket nöjd tjej. T håller på för fullt i köket med att sätta gips, han är ledig denna veckan och kommer hålla på så mycket det går. Får se om jag får mig någon sömn nu när jag jobbar natt och han lever rövare i köket.
2 veckor kvar till semestern, nedräkningen har börjat!
 
Ha en fin dag/Anna