Halsfluss och regn

Kom på att jag helt glömt bort att visa er mina nya "kuddisar" i soffan. Har ju ett smått beroende som ni vet. I Lördags började jag känna mig risig i halsen igen, så direkt på Måndagen fick jag en tid hos min läkare. Kul att ha halsfluss och äta penicillin sista veckan på semestern, NOT!
 
 
 
Jag är iallafall inte helt utslagen som jag var sist när jag hade det. Låg typ och grät i soffan. Idag åkte vi upp med Nelly till Jönköping och Leos lekland. Nora ville hellre vara hos sin pojkvän (första kärleken) han fyller år idag, så jag förstår henne.På Leos mötte vi upp deras lillkusin som följde med oss hem. Han ska sova över här i två nätter och Nelly är så glad så. Nu har hon någon att busa med i detta regniga land.
 
När vi ändå var i närheten så blev det en sväng till in på Ikea. Jag har bytt ut prick allt i köket nu. Bestick, glas tallrickar, muggar, kastruller mm. Det finns inget alls kvar från det gammla köket. Nytt och fräscht enligt mig, lite onödigt enligt T. Ikväll ska vi mumsa kräftor och se på film, och min serier såklart Pretty little liers. Men den får jag nog se själv ;)
 
 
Ha en fin kväll/Kram
 

Räkfrossa

I Lördags bjöd vi hem några av våra vänner som vi inte har hunnit träffa på hela sommaren. Så trevligt att äntligen ha ett kök igen så att man kan göra det. Har saknat det där spontana, när man bara kan säga - Kom förbi ikväll.
 
 
Mina kubus By Lassen ♥
 
 
 
Plockmat är nog bland det bästa jag vet. Som ni ser så fattas det en lådfront som gick sönder, men men det kommer snart en ny.
 
 
 
 
 
Grabbarna fixade Mojitos och sen spelade vi spel, skrattade och pratade till klockan blev 3 på natten! Ja tiden går fort när man har roligt.
 
 
 
 
Min fina vän som alltid finns där ♥
 
 
Idag tänkte jag att vi ska göra nått som vi aldrig gör. Nämligen strosa runt på stan här hemma och kanske ta en fika någonstans. Det är faktiskt sant, vi gör aldrig det på "hemmaplan", oftast så blir det att vi åker iväg till någon annan stad och kikar.
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 
 

Köket Del 10

Igår blev vi färdiga med köksön, nu vill jag bara att mina barstolar ska komma med. Har mailat företaget och frågat när dom kommer, men inte fått något svar. Så dåligt!
 
 
 
 
 
 
Här hemma är det bara jag som vaknar tidigt, så nu ska jag dricka mitt morgonkaffe i tystnaden. Ikväll kommer några vänner hit så det ska förberedas lite mat och snacks. Men först måste jag nog städa, känns tabu på semestern.
 
 
Kram Anna