Sleepover

 
Nyvakna små kusiner i soffan denna morgonen.Helt otroligt vi sov tills kl var 11 idag,förutom syster och minstingen då dom fick jag väcka lite försiktigt vid halv tolv.Hur skönt som helst med ledighet,eller hur?
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen stress här inte vi satt länge och åt våran frukost.Efter det bar det av till naturreservatet Illharjen på lite promenad och friskluft.Jag hade en massa aktiviteter som jag tänkt att vi skulle göra,som att åka till badhuset.Men saken är den att våra barn är så nöjda med att bara vara,så dom ville helst va hemma och leka och mysa.Sötnosar ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten galenpanna som matar ankorna för fullt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att plaska i vattnet är alltid lika kul.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter promenaden åkte vi hem till mammsen som hade lagat kalkon.Milde tid så gott det är.Låg i matkoma efteråt i mammas soffa medans barnen plaskade i mormors badkar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Japp systeryster är fast nu.Jag har köpt på mig dom sista filmerna så ikväll fortsätter maratonet.Igår såg vi på dom två första.Nu ska jag tända en mysig brasa och hälla upp ett glas vin till oss.Filmtajm!!
 
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 
 
 
 
 

Twilight maraton

 
 
Jamen hur skönt känns det inte nu då.Jag är ledig fram tills på Måndagkväll när jag går på nattskiftet.Sitter och smuttar (häller) i mig kaffe efter en storstädning här hemma.Huset är skinande och där uppe har jag blåst upp luftmadrassen och bäddat.Ikväll kommer min syster och barnens kusiner hit.Dom har också höstlov och ska stanna här ända tills på Lördag.Tänkte att syster och jag ska ha lite mys på kvällarna så hon ska för första gången få se alla Twilightfilmerna.Hur kan hon ha missat dom?Får ladda hem resten av filmerna på Tvn,har bara dessa.Lite vin,film och en god sallad med soltorkade tomater.Kvällen är räddad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Små paket väntar den minsta kusinen på madrassen.Lille Zeb har fyllt år och då måste man ju firas lite ♥
 
 
 
Ha en fin dag/Kram

Halloweenfesten

 
I Lördags hade vi den årliga Halloweenfesten med våra vänner.Iår var vi bortbjudna hem till dom.Tur det med tanke på vårat kök.Vi hade med oss lite smått och gott,körde knytis.Tog med en paj också men den stod i ugnen när jag fotade.
 
 
 
 
 
Receptet på häxfingrarna finns här.
 
 
 
 
 

Anna och Anders hade dukat så fint.Smart med servettspökena!!
 
 
 
 
 
 
 
t
 
Uääkk...
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästan alla barnen på bild ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja sen var det vi vuxna då med :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mat i mängder,precis som det ska vara.Anders kräftor är alltid dom bästa!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter maten hade barnen "spökjakten" dom letade efter ledtrådar både inne och ute tills dom hittade den.En massa godispåsar som dom smaskade på under kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Lte efterrätt framåt kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu har höstlovet börjat,ska ni vara lediga nått?Själv är jag ledig Torsdag och Fredag.På Onsdag kommer syster hit med sina pojkar och ska stannar tills på Lördag.Det ska bli så mysigt att ha dom här,längtar.
 
 
 
Ha en fin dag/Kram