Oii

 
Hejsan

Måste visa er lite nytt som kom hem igår till Nelly. En tunn sommarjacka från United Colors of Benetton, och en matchande mössa från Geggamoja. Letade runt länge innan jag hittade nått som passade lilla madame. Det var inte lätt, verkar som många inte har börjat med sommarjackor än. Men när vädret växlar så som det har gjort så ville jag att hon ska ha en nu. Hittade allt hos Oii Design.
 
Här hemma råder det fotfarande sjukstuga även om det har blivit lite bättre. Började morgonen med en kaffe, Alvedon och proteindrink. Och imorgon är det Valborg och allt, måste bli bättre känner jag. Vi ska som vanligt fira med våra vänner och vara här eftersom det är så nära till Majelden. Men vi har bestämt att vi gör det smidigt och beställer hem lite mat så fixar jag bara efterrätten. Och är det nu så att Nelly och jag inte orkar gå så stannar vi hemma och ser på fyrverkerierna från fönstret.
 
Ha en fin dag där ute/Kram

Ändrade planer

 
Hej
Det blev ingen Bomässa för mig iår. Vi låg däckade hela dagen både Nelly och jag. Själv har jag "bara" ont i halsen och känner mig hängig. Men Nelly har hostat och snorat hela natten. Ögonen ser ut som värsta ögoninflammationen, men jag hoppas verkligen inte att hon ska ha det med. Vi får höras när vi piggnat till här hemma.
 
Kram/Anna

Tivoli

Hej

Hoppas eran Lördag har varit bra. Nelly hade nästan 39 grader igårkväll, så jag trodde vi skulle få hoppa Tivolit i stan. Men som tur var så var febern som bortblåst idag när vi vaknade. Det blev en härlig dag med familjen och min fina vän Linda. Nu har vi myst ner oss framför brasan och ska bara slappa, äta gott och ta det lugnt resten av kvällen.
 
Kram/Anna