Nytt till hösten

 
 
                                                               Hej på er
 
 
 

Som ni kanske märker så har jag inte bara "höststädat" och rensat här hemma.Håller på att ändra om lite i bloggen med.Ville ha det lite mer enkelt kände jag.På tal om hösten,visst är den härlig.Frisk kall luft men ändå solen som värmer lite sådär lagom.Bjuder på en bild från vardagsrummet förra hösten.Tror att kuddarna ska få vara i sovrummet nu istället.Har inte riktigt tröttnat på dom än.Nä nu ska jag pilla vidare bland alla kodmallarna.
 
 
 
Ha en fin dag/Kram
 

Laxbakelse och Chardonnay

 
                                                                     Hejsan
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin Lördag.Här har det blåst så det har knappt gått att vara ute,men nu har det lugnat ner sig.T och Nelly är ute på kvällspromenad med vovven och jag passar på att kika in här en sväng.Idag har vi varit och besökt en massa söta katter på Djurens vänner.Nä vi ska inte skaffa en till katt,men tycker om att åka dit och gosa med dom och skänka en slant.Efter det åt vi alla ute på Chili thai,Nellys val.Sen blev det bio Flygplan 2 var det som visades.En rätt mysig Lördag trots vädret,huuwa.
 
 
 
 
 
 
 
En grupp invandrare smugglas i en container, deras destination är Sydkorea. Men personerna i containern bär på ett dödligt virus som snabbt sprider sig i den sydkoreanska staden.
 
 
Kommer med ett litet filmtips så här på Lördagkvällen.Jag såg den igår,den handlar kort och gott om Fågelinfluensan som härjade.Fy kommer ihåg det som igår när alla stod på en lång rad utanför gymnasiet här i Vetlanda för att få sig sin spruta.En otäck känsla som jag inte vill uppleva igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I kylen står det en smarrig Laxbakelse och gottar sig ihop med en flaska Chardonnay.Ett bra avslut på Lördagkvällen :))
 
 
 
 
Önskar er en fin kväll/Kram

Det är dags för Fredagsmys...

 
 
                                                                         Hej
 
 

Idag har Nelly och jag varit och hälsat på en kompis och hennes barn.Det blev fika och en lekstund i lekparken.Åhh vad det är skönt ute på hösten när luften är sådär frisk.Nu har vi (gräsänka som jag är) bunkrat upp för Amigo på barnkanalen.Sen blir det Idol och kanske någon film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krukan på framsidan har fått sig lite nya blommor nu på hösten.Fyndade dessa på torget för en billig slant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mera fynd...2 pack på Lidl för 14kr.Cookie Dough är såå himla god,ni måste testa.Har tagit mig en burk varje kväll nu.Jag har blivit ett glassmonster!!
 
 
 
 
Ha en fin kväll/Kram