Trött på allt regn?

 
Fast just idag kanske det inte gör så mycket. Ska nämligen köra igång med Torsdagsstädningen.Hepp!

En hotellnatt i Jkp

Hejsan
Hoppas allt är bra med er. Själv har jag en rungande huvudvärk idag. Men kikar ändå in här för att visa er lite bilder från helgen. Vi lämnade först av mamma på Skavsta och körde sen mot Jönköping för en natt på Vox. Så sjukt egentligen, mamma landade i Polen innan vi hann till Jönköping.
 
 
När vi kom fram så satte vi oss på Bryggeriet och åt deras goda Ceasarsallad till lunch.
 
 
Vi hade tur som fick vårt rum lite tidigare. Efter att ha varit vaken sen kl 12 på natten och kört länge, var det underbart skönt att ta en dusch och sova några timmar.
 
Man kunde se den fina utsikten genom ett stort glasfönster från duchen. Ja eller så kunde man ju självklart dra ner en rullgardin oxå.
 
 
Ensamtid firas självklart med bubbel.
 
 
 
Syster hade tipsat om maten på Twin City. Jag körde på en klassisk Spagetti Bolognese och T år en pepperbiff som smälte i munnen. Ghha så god den var!
 
 
 
Bästa frukostbuffen jag sett.
 
 
 
Efter frukosten passade vi på att strosa runt och shoppa lite innan vi for hem.
Köpte bla denna stora vas på Fabriken av märket Cooee.
Kommer leva länge på vår myshelg. Vi försöker att åka iväg helt själva en gång om året, brukar bli en natt i Jönköping eller Växsjö så vi har närma hem. Tror man behöver det ibland, särskilt vi som alltid jobbar om varandra.
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 

Hotellnatt

Hejsan!
 
Här har det äntligen blivit dags att jobba sista natten, som blir en kort en dessutom. Jag slutar lite tidigare för på Lördagnatt vid 3tiden ska vi köra min mamma till Skavsta flygplats. Hon ska resa till Polen för att sälja ett hus och kommer inte tillbaka förräns till semestern.
Barnen är hemma med barnvakt, så T och jag har bokat in en hotellnatt.
 
 
 
Först hade vi tänkt boka in en natt i Stockholm, men det känns jobbigt att åka ännu längre upp  landet för en natt. Så vi bestämde oss för att när vi vinkat av mamma så åker vi tillbaka och tar en natt på Vox i Jönköping istället. Då har vi nära hem sen dagen därpå.
 
 
Ska bli så mysigt att åka iväg själva, äta gott och sova ut på morgonen.
 
 
Ha en fin dag/Kram