Bingo

Lite bilder från i Söndags från den årliga Påskbingon. Måste sätta mig och rätta alla lotterna, kan ju ha missat en storvinst. Själv vann jag en ny lott..
 
 
T bjöd på fördrinkar med jordgubbar. Smakade sommar =)
 
 
Järngänget!
 
 
 
Usch idag är det tillbaka till jobbet igen, men barnen är lediga hela veckan. Synd att det inte är min frivecka, så man kunde hitta på nått skoj med dom.
 
Ha en fin dag/Kram
 

Påskafton

Sitter som säkert många andra i matkoma i soffan. Som det ska vara antar jag. Påsken har vi firat med min syster och hennes fina familj. Pojkarna sov hos oss och syster och hennes  Tobbe hemma hos mamma.
 
 
 
Älska när dom är här. Dom har så kul ihop kusinerna. Skämde bort dom lite med Kinderägg på morgonen, ingen av dom äter ändå vanliga ägg.
 
 
Mmm så gott! Lyckan är när man har rester över.
 
 
 
 
 
Efter maten var det äggjakt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som vanligt så blev det sjukt tomt i huset nu när dom åkt hem.
 
 
 
Ni spelar väl imorgon? Eller är det bara vi som har det som tradition med våra vänner?
 
 
 
 
Hittade lite gamla bilder sen tidigare Påskbingon. Har ingen aning om hur många år vi kört. Har lika kul varje gång =)
 
 
 
Ha en fin kväll/Kram
 
 
 
 

Lightbox

Hej hej.
 
Hoppar in och visar er min nyaste ägodel från Carlssons interiör. Har spanat in dessa godingar ett tag nu, men har liksom inte haft något givet ställe att placera den på. Men nu är den här, och jag tror att den ska få vara i köket tillsvidare. Så kul att lätt kunna ändra text och skriva små meddelande.
 
Ikväll kör jag sista natten sen äntligen får jag lite Påskledigt. Var så trött inatt på jobbet så jag sov mig igenom rasten, Zzzz.
 
Kram på er/Anna