Nya kuddar och Ernst

Gjorde ett snabbt besök på Mio i Söndags, det blev lite nya kuddar och en matta som fick följa med hem. Men jag är inte helt säker på kuddarna än. Kanske flyttar runt lite, köpte en ljusgrå med som är i Nellys rum för tillfället.
 
Funderar på om jag ska måla om den vita väggen bakom soffan i samma grå som är vid köksväggen.
 
 
Vad tycker ni? Jag tror det kommer bli lite "varmare".
 
 
 
Hämtade ute en leverans från Ellos till Nelly. Nu har hon lite kläder att växa i.
Enda kravet från hennes sida var att kläderna inte fick vara rosa och gulliga...
♥ Tänk va stora dom blir fort, jag hade gärna köpt gulligull kläder ett tag till.
 
 
 
Ahh testade ett av Sommar Ernst recept på grillen. Tyvärr fick jag inte tag på Gös så det fick bli Torsk, men så himla gott ändå. Och såsen ska vi inte tala om!!
 
 

Du behöver

  • 600 g filead gös
  • 500 g små färskpotatisar eller delikatesspotatisar, förkokta
  • 2 knippe salladslök
  • 1 stort knippe dill
  • 500 g körsbärstomater på kvist
  • 1 fänkålshuvud
  • 5 citroner
  • Ernsts fisksalt eller salt och peppar
  • peppar
  • 200 g smör
  • 4 dl crème fraiche
  • 4 msk olivolja
  • pepparrot
 
 

Gör så här

  1. Lägg ut fyra ark med folie. Fördela och grunda med förkokt potatis.
  2. Skär bort det gröna från salladslöken och spara detta till såsen, fördela de vita lökändarna i paketen.
  3. Placera 150 g fisk i varje paket, ovanpå potatisen och löken.
  4. Lägg en liten bukett med dill på fisken i varje paket. Skiva fänkålen på längden och fördela i paketen. Placera en kvist med tomater på toppen och pressa saften av en halv citron över varje paket och krydda med Ernsts fisksalt eller vanligt bordssalt och peppar, toppa med ca 50 g smör i varje paket.
  5. Bygg en foliepaketsbåt och placera paketet på grillen. Dela kvarvarande citroner och grilla dem tillsammans med paketen. Grilla i ca 15 minuter. Titta till citronerna då och då så att de inte blir brända.
  6. Strimla det gröna på salladslöken medan paketet grillas och lägg den i en skål med crème fraiche.
  7. Pressa ner saften från en av de grillade citronen. Häll av en del av “smör- och fiskskyn” från paketen ner i såsen, men var försiktig så att inte såsen blir för rinnig. Smaka av med olivolja och ev salt och peppar.
  8. Lägg upp maten på tallrik eller ät ut paketen. Garnera med en halv grillad citron, sås och pepparrot.
 
På tal om mat så knorrar det i magen nu. Idag är det Måndag och Spagetti med köttfärsås som gäller.
 
Ha en fin dag/Kram

Kommentera här: