Bisaeldo kakel

När vi köpte golv till vårt kök så köpte vi det från Golvpoolen. Är ju som ni vet supernöjd med vårt kök och nöjd med vårt vita golv från Golvpoolen. Så nu har jag börjat kika runt på badrumsdetaljer till vårt nästa projekt som blir badrummet. Även denna gången hittar jag en massa fint hos dom.
 
 
 
 
 
 
Biselado är en produkt som passar både i ett modernt hem med lite urban, eller rentav industriell inredning, likaväl som det passar den romantiska lantliga stilen med så kallad shabby chic-känsla. En fantastiskt produkt som lyfter ett kök eller badrum till nya höjder.
Biselado, går ofta under namnet fasad kakel, och är en kakelplatta med fasade kanter. Plattan passar för montering inomhus och finns i olika utföranden. Till en stil som för tankarna till en tidlös sekelskiftesmiljö finns blanka kakelplattor med en något krackelerad yta, och för den mer moderna inredaren kommer den i till exempel en högblank svart variant.
 
 Finns ju lite att välja på, men min personliga favorit är det vita matta kaklet 100/200.
 
 
 
 
Ett badkar är ett måste i vårt nya badrum. Det roliga är ju att det finns hur många olika modeller som helst nuförtiden.Något för alla!
 
 
 
För att inte tala om handfat. En sak är säker, väljer jag ett rakt badkar så blir det ett rakt handfat.
Ett runt badkar, ja då blir det ett runt handfat. Tror det blir snyggast så och inte alltför rörigt.
 
 
Samtliga produkter hittar du hos Golvpoolen.
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 

Kommentera här: